top of page
Avki_monster.png

Mötesplatser för träffar och arbete

I våra lokaler finns möjlighet att ta plats i vårt coworking space, i källaren kan möten hållas, butiken välkomnar kulturarrangemang och lilla gröna rummet passar perfekt för enskilda samtal . Genom våra projekt har vi även tillgång till andra lokaler. Välkommen att höra av dig med ditt behov så ska vi matcha dig på bästa sätt!

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VETA MER, GÖRA EN FÖRFRÅGAN ELLER KANSKE BOKA? VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG.

Workspace_avki_edited.jpg

Coworking Gällivare

Detta är en underbar arbetsplats för dig som vill inspireras över kafferasten och däremellan jobba fokuserat. Vårt workspace inrymmer människor från en rad olika professioner och länder. Helt enkelt en trivsam och härlig plats att arbeta på! Tar du plats får du ett eget skrivbord, eget skåp och service i form av wifi, skrivare, kontorsmaterial och såklart kaffe mm. I källaren finns plats för möten. Du kan hyra in dig för en dag, en vecka, en månad eller tills vidare.

avki_gallivare.jpg

Lilla gröna rummet

Centralt i Gällivare finns ett rum som lämpar sig väl för samtal mellan två eller tre par ögon. Atmosfären är lugnande och platsen har allt du behöver för en bekväm stund. Här finns hall, toalett, litet kök och ett mysig rum inrett med soffa och fåtölj. Detta rum har egen ingång vilket gör att du kan nyttja rummet när som helst och göra det ostört.

Foto 2022-04-20 09 36 22.jpg

Coworking Jokkmokk

Mitt i Jokkmokk finner du vårt supermysiga kontor bestående av ett stort rum med några arbetsplatser och kök samt ett inre rum där man kan stänga in sig för privata samtal eller om du bara vill arbeta i lugn och ro. Här finns ett par extra skrivbord som du kan hyra in dig på för en dag, en vecka eller månadsvis. 

avki_konferens.jpg

Konferensrum

På vårt högkvarter i Gällivare på Malmbergsvägen 4 finns ett mysigt mötesrum i källaren. Detta rum fungerar såväl för den lilla gruppen som för det större gänget! 

Här får du också tillgång till den tekniska mötesutrustningen som du kan komma att behöva samtidigt som vi kan ordna fika till dig. På kafferasten kan du sträcka på benen i butiken och spana in det lokala utbudet.

Butiken

Vår butik är så mycket mer än en butik! Det är förutom en jättetrevlig presentbutik en plats för kultur och möten. Här träffar du exempelvis lokala författare! Välkommen till oss om du vill anordna något som lyfter kultur, språk eller på annat sätt adderar till det lokala utbudet av produkter och upplevelser. 

bottom of page