top of page
Image by Phil Botha

Utveckling

Vi älskar att driva utveckling och ett sätt att utveckla är genom att skapa ett projekt. Eget eller tillsammans med andra. Ett annat sätt kan vara att arbeta med affärscoacning och företagsutveckling. Möt två av våra företag här:

HAR DU EN IDÉ ELLER SÖKER PARTNERSKAP?

KUL! KONTAKTA OSS GÄRNA!

Tjänster vi erbjuder

Vi har kunder inom vitt skilda branscher, lokalt i Gällivare, i Norrbotten och övriga Sápmi. Och om du är verksam inom samiska-, kulturella- och kreativa näringar (KKN) har vi specialkompetens just för dig. 

Kurs_utbildning_utveckling.JPG

Utbildningar

Anpassade utbildningar. Budget, rapporter, bokföring, prissättning, projekt, socialt företagande, hållbarhet, affärsplanering.

Affärs- och verksamhetsutveckling

Affärs- och verksamhetsutveckling kan se ut och göras på många olika sätt och omfattning. Behovet styr upplägget och innehållet. Affärsplaner, budgetarbete och konceptutveckling kan exempelvis ingå.

Projekttjänster

Allt inom projekt. Bolla idé, forma syfte och målsättningar, hitta logiken, skriva planer, ansökningar, redovisa, slutredovisa, administrera och rekvirera. 

Strategiutveckling

Om ni står inför att utveckla och implementera en ny strategi så är det viktigt att ge rätt ramar och energi till arbetet. Utifrån era behov och förutsättningar så hjälper vi er att designa er strategiprocess så att den ska bli så hållbar och  värdeskapande som möjligt.

bottom of page