top of page

Acerca de

Butiken_mars2022_edited.jpg

Fler kunder och mer jobb gör att vi nu behöver utöka styrkan på Ávki.

Är du en person som vill ha frihet, tar ansvar för ditt jobb, gillar att ha direktkontakt med kunderna och vill ge förstklassig redovisning?

Då kan du vara den vi söker! 

Jobba med oss!

Redovisningskonsult

Bild_team_arbete.JPG

Till vårt kompetenta och engagerade konsultteam inom ekonomi söker vi dig som vill fortsätta utvecklas i din roll på något av våra kontor i Gällivare eller Jokkmokk. Vi välkomnar både dig som är i början, mitten och långt in i karriären; det viktigaste är att du är en person som trivs med att testa nya möjligheter, gillar mötet med människor och inte minst har ett genuint intresse för ekonomi!

 

Som redovisningskonsult kommer du jobba med allt inom löpande bokföring som bland annat kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och deklarationer. Du kommer jobba med lönehantering samt rekvirera projektmedel. Andra viktiga arbetsuppgifter är rådgivning, budgetarbete, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du jobbat med liknande uppgifter inom något av Vismas ekonomisystem är det meriterande. I din roll kommer du få hantera en bred variation av uppgifter och möta våra kunder som jobbar inom olika branscher med utmaningar som ligger till grund för din utveckling. Tjänsten passar dig som är strukturerad och noggrann, tar ansvar i arbete och planering samt är kommunikativ. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder varvid förmågan att skapa kontakt och förtroende är viktiga. Din yrkeskompetens är viktig men vi vill poängtera att vi även värdesätter personliga egenskaper lika högt.

 

Ávki är en ekonomibyrå och ett utvecklingsbolag som även driver konceptbutiken Tjoahkke. Vi driver både utveckling och företag för att kunna leverera en del av en bekymmersfri vardag till våra kunder. Vi har specialkunskaper inom kreativt, kulturellt, samiskt och värderingsdrivet företagande. Idag är vi 7 anställda på Ávki men vi driver även ett co-working space där entreprenörer, konsulter och forskare hyr in sig just nu. Tillsammans skapar vi en trivsam och härlig plats att jobba på. Här står dörrarna öppna, gemenskapen är god och känslan av att det är möjligt finns alltid närvarande. Våra medarbetare är det viktigaste vi har! Vi värnar om hög trivselnivå på arbetsplatsen och att vi tillsammans arbetar med sammanhållning och en engagerande ”vi-känsla”.  Vi är med och bygger det samhälle som vi alla vill bo och verka i.

 

Lön enligt överenskommelse. Anställningsformen är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.

 

Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att höra av dig till vår avdelningschef Malin på malin@avki.se eller 0970-141 02. Är du intresserad av tjänsten och motsvarar kraven är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Malin. Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot att höra av dig.

Ekonomiassistent

Bild ek webb.png

Vi växer och behöver förstärka vårt team med en redovisningsassistent till något av våra kontor i Gällivare eller Jokkmokk. Som redovisningsassistens kommer du ha en viktig roll i att våra ekonomiska processer fungerar smidigt. I din roll kommer du jobba med löpande bokföring, hantera leverantörsfakturor och kundfakturering, in- och utbetalningar, månadsavstämningar samt delta i det förberedande bokslutsarbetet. I dina arbetsuppgifter ingår även lönehantering, förberedande av rekvisitioner samt att vara en hjälpande hand för vår utvecklingsavdelning som jobbar inom olika projekt.

 

För att trivas i denna roll måste du vara noggrann, ansvarstagande och uppmärksam på detaljer samtidigt som du kan arbeta effektivt både självständigt och i team. Du kommer få jobba med kunder i många olika branscher som bidrar till din utveckling och därför ser vi att du har goda sociala förmågor. Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Erfarenhet av Visma e-ekonomi, Visma administration, Visma lön eller Rillion är meriterande.

Ávki är en ekonomibyrå och ett utvecklingsbolag som även driver konceptbutiken Tjoahkke. Vi driver både utveckling och företag för att kunna leverera en del av en bekymmersfri vardag till våra kunder.

 

Vi har specialkunskaper inom kreativt, kulturellt, samiskt och värderingsdrivet företagande. Idag är vi 7 anställda på Ávki men vi driver även ett co-working space där personer från olika branscher hyr in sig just nu. Tillsammans skapar vi en trivsam och härlig plats att jobba på. Här står dörrarna öppna, gemenskapen är god och känslan av att det är möjligt finns alltid närvarande.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsmiljö i ett växande företag med stor flexibilitet. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas inom ekonomiyrket. Våra medarbetare är det viktigaste vi har! Vi värnar om hög trivselnivå på arbetsplatsen och att vi tillsammans arbetar med sammanhållning och en engagerande ”vi-känsla”.  Vi är med och bygger det samhälle som vi alla vill bo och verka i.

 

Lön enligt överenskommelse. Anställningsformen är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.

 

Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att höra av dig till vår avdelningschef Malin på malin@avki.se eller 0970-141 02. Är du intresserad av tjänsten och motsvarar kraven är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Malin. Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot att höra av dig.

bottom of page