top of page

Vi jobbar här

1.png

VD, projektledare och affärsutvecklare

Mattias Berglund

Mattias har funnits med från start och har fått vara med bolaget på resan från projekt till ensam redovisningskonsult till ett av Norrbottens största utvecklingsbolag! Mattias är uthållig, stark och hängiven. Vi är många här på firman som älskar att jobba och gör det hårt men frågan är om vi någonsin rår på honom. Han finns där i vått och torrt för sina kunder och medarbetare och låter inte svaren vänta när hjälp behövs. Hans engagemang sträcker sig utanför räkenskapsböckerna och  in i skidvärlden och vidare till svensk design.

 • tel_icon-33
 • mail_icon-32
070-254 65 90
2.png

Kontorschef ekonomi & redovisningskonsult, Gällivare

Malin Eriksson

Malin är uppvuxen i en företagarfamilj vilket märks då hon har både driv och blick för vad som behöver göras. Hon är en glad, varm och trygg person som gillar raka rör och beslutsamhet. Hon beskrivs som hjälpsam och serviceminded av våra kunder och ansvarar för ekonomibyrån hos oss. 

 • tel_icon-33
 • mail_icon-32
0970-141 02
5.png

Projektledare Medskapandebyrån

Petra Åhl

Petra är resursrik, vältalig och välvillig. Hon kan bära all världens bekymmer på sina axlar och tusen saker att göra ovan på det och ändå trippa lätt fram genom livet medan hon pratar om att låta saker flöda. Petra driver eget bolag samtidigt som hon är anställd som projektledare här på Ávki. Du kan möta henne genom Medskapandebyrån, i styrelserummet, i en yogaposition eller bland molnen då hon bestiger en alpin topp. 

 • tel_icon-33
 • mail_icon-32
073-316 96 08
6.png

Redovisningskonsult, Gällivare

Linnea Ylipää

Linnea är kvinnan som redan i tonåren började intressera sig för ekonomi. Nu bär hon med sig erfarenhet som ekonomisk rådgivare, egen företagare och handläggare på Skatteverket. Det faktum att hon inte har några sociala medier utan istället intresserar sig för aktier och fonder säger en hel del om henne. Hon är personen som inte bara bokför och gör bokslut utan även cyklar samtidigt! Om du varit in till oss förstår du det hela bättre. Linnea är just nu på föräldraledighet.

 • tel_icon-33
 • mail_icon-32
Föräldraledig
Cora.png

Vice VD, projektledare , butiks- och lokalansvarig

Cora Karlsson

Cora driver företaget tillsammans med Mattias och du möter henne i många andra sammanhang också. I vårt företags-näterk, i vårt coworking space, i butiken och som projekt-ledare vilket egentligen inte är konstigt med hennes urstarka kreativa kraft och driv. Cora har genom åren arbetet med avfall, event, hållbarhet och drivit eget företag. 2019 prisades hon i sitt egna projekt Renodlat då hon vann det nationella priset Ullbaggen för bästa affärsidé på landsbygden. 

 • tel_icon-33
 • mail_icon-32
070 - 359 01 69
3.png

Redovisningskonsult,  Gällivare

Sanna Ylipää

Sanna är mer den lågmälda, försiktiga typen men låt dig inte luras för hon är också  vår starka och kärleksfulla fighter. Hon är precis den sortens person man vill ha på ett litet företag men också i sin ringhörna. När det gäller så finns hon där för dig. Hon parerar, fixar och ställer upp, mån om att göra ett bra jobb för oss kollegor och för våra kunder.

 • tel_icon-33
 • mail_icon-32
0970-141 02
8.png

Butiksmedarbetare Tjoahkke, Gällivare

Agnes Jannok

Agnes är vår alldeles egna solstråle som jobbar extra hos oss samtidigt som hon går ekonomiprogrammet på gymnasiet. Hon är framåt samtidigt som hon är lugn och positiv vilket gör att både vi och kunder trivs i hennes sällskap. 

 

 • tel_icon-33
 • mail_icon-32
0970-141 02
Avki_jmk_sep21_1233_FullRes_CJUTSI.jpg

Feel good manager, Gällivare (gästspelar i Jokkmokk)

Owie

I workspacet finns denna härliga vovve som är en miniature american shephard. Han sitter ofta och spanar ut genom fönstret på förbipasserande när han inte sover eller bär omkring på skor. Owie gillar också att prata och uttrycka sin glädje på ett ganska högljutt vis. 

 

 • tel_icon-33
 • mail_icon-32
0970-141 02
FP Petra_o_linnea
FP Marcus_o_Frida
Fästpunkt 1
bottom of page