top of page

Ett värderingsdrivet och bjussigt nätverk

Toppleden på Dundret - Anton Blomstam.jpg

22 mars 2022

Genom inkubatorprojektet föddes ett företagsnätverk som nu har fått namnet Vallje. Nätverket består av ett härligt och bjussigt gäng företagare. Nu växer detta nätverk i storlek och här ger företagarna varandra stöd och näring på de återkommande träffarna som innehåller allt från föreläsningar, studiebesök, träning och reflektion.

Här på Ávki finns ett företagsnätverk som heter Vallje. Nätverket är ett resultat av projektet Inkubatorn på Vallje. I nätverket finns micro-, små- och medelstora företag. Det som företagen har gemensamt är att de är värderingsdrivna. Här finns företagare som driver framgångsrika företag men med siktet inställt på många andra värden än just pengarna. Vi upplever att det oftast är så att egna företagare har ett väldigt driv och en avsikt att skapa värde och utveckla till nytta för kunder, samhälle eller den egna branschen.

Nätverket finns till för att företagare ska få chansen och möjligheten att träffa andra företagare på ett otvunget sätt och för att dela bravader, erfarenheter samt frågeställningar. Ibland är det faktiskt så enkelt att man behöver "kollegor" för bitvis kan det vara både tufft och ensamt att driva sitt eget företag. Detta nätverk har byggts över tid och vi utökar successivt och långsamt gruppen då detta gäng känner stor trygghet och förtroende för varandra och så vill vi också att det ska förbli. Vi här på Ávki är glada att vi får skapa ett givande sammanhang för dessa företagare som ju är väldigt viktiga för att vårt samhälle ska vara trivsamt och härligt att bo i och besöka.


_______________________________________________________________________________________


Nyfiken på nätverket Vallje? Välkommen att höra va dig till cora@avki.se

bottom of page