top of page

100 på 1 dag den 6 juni!

Toppleden på Dundret - Anton Blomstam.jpg

8 maj 2022

Låt glädje och kreativitet flöda! Gör Gällivare kommun vackrare och mer intressant genom att gå ut och skapa olika konstverk och installationer. Små som stora initiativ är välkomna! I stan och i byarna! Det är antalet och mångfalden som kommer att ge den härliga upplevelsen!

Detta här är ett initiativ från Medskapandebyrån med önskan om en trivsammare och mer intressant kommun. Vi vet att många goda krafter och kreativa själar finns där ute och att vi tillsammans kan förändra. Alla initiativ gjorda med kärlek för att förgylla är varmt välkomna. Kanske vet du om en plats som behöver förvandlas? Liten som stor så är den viktig och gör skillnad tillsammans med allt annat som skapas denna dag!


6 JUNI

På nationaldagen ser vi framemot skapande i olika former och på olika platser. Om det kreativa arbetet spiller över till den 7 juni så är det också okej.


VI HJÄLPER TILL OCH MATCHAR

Har du en plats, vägg, bänk eller annat som behöver kärlek och där ett konstverk skulle kunna förgylla platsen? Hör av dig så ska vi försöka engagera en konstnär, kreatör eller skolklass.


Vill du vara med men saknar en vägg, bänk, papperskorg eller yta att vara kreativ på? Hör av dig så ska vi se om vi kan hjälpa dig!


DELA! När du är klar så dela din/er insats genom att lägga ut en bild med #100på1dagGällivare eller mejla din bild till medskapandebyran@avki.se

Det går också bra att skicka en bild via sociala medier eller till Cora 070-359 01 69, Petra 073-316 96 08.


OBS! Det är viktigt att du ser till att du har tillåtelse om du skapar konst/installationer på annans fastighet/egendom.

bottom of page