Frukostträff

2016-11-29 22:30
Starta dagen på bästa sätt tillsammans med andra entreprenörer. Knyt nya kontakter och inspireras att finna gemensamma affärsmöjligheter. Utvecklingsnod Sápmi bjuder in hela besöksnäringen och andra intresserade till frukostträff

Vi börjar med gemensam frukost och lyssnar till de samiska turistföretagarna Anna Sarri - Nikkaluokta Sarri AB, Anna Kuhmunen - Silba Siida, och Andreas Olofsson - Linafallet Lodge som berättar om sina verksamheter. Sedan har vi ett öppet samtal kring den samiska besöksnäringen och möjligheterna till samverkan.

ANNA SARRI driver och äger boende- och restauranganläggning i Nikkaluokta, tillsammans med sin mamma Margareta. Ett företag som funnits i familjen i flera generationer.

ANNA KUHMUNEN är nyetablerad i Jokkmokk med sitt företag Silba Siida och startar upp verksamhet i år. Anna med familj erbjuder sina besökare möjlighet att mata renar, laga mat tillsammans i lávvu och få träffa en samisk familj i deras vardag.

ANDREAS OLOFSSON erbjuder exklusiva jakt- och fiskeupplevelser med bekvämt boende och god mat på den egna anläggningen vid Linafallet.

Drop-in frukost från kl 7.30 i frukostrestaurangen på Dundret. Föranmälan till info@avki.se. Frukost ingår.

Frukostträff Dundret december 2016


« Tillbaka