Aktiviteter och information från Ávki

På denna sida visar vi aktiviteter som vi bjuder in till, referat från genomförda aktiviteter, information från oss och annat intressant.

Linjal

Annonssäljare sökes

2017-02-16   15:20
För en kund inom samiskt näringsliv söker vi en entreprenör som vill, och helst har erfarenhet av, att arbeta med annonsförsäljning.

Är du entreprenör och har några timmar över som du vill fylla ber vi dig fundera över denna möjlighet att utveckla ditt företagande, i förlängningen kan det bli fråga om fler uppdrag av liknande karaktär. Möjlighet kan också finnas till en provisionsbaserad anställning om du inte har eget företag.

Kontakta oss om du är intresserad på mattias@avki.se eller telefon 070-254 65 90.

Linjal

Bokbeställning

2017-02-04   08:25
Nu finns det möjlighet att beställa boken Vájssá- och Gáidumområdenas renshårsterminologi som Helena Omma har skrivit.

I boken visar Omma sin forskning där renskötarnas terminologi om renens hår, eller snarare päls i Unna tjerusj, Báste čearru och Vájssá är i fokus. Boken synliggör traditionell kunskap, språk och urfolksforskning. Boken är skriven på nordamiska och är också översatt till svenska. Bägge språken finns med i boken i sin helhet.

Omslag bok

Boken kostar 298 kr inklusive moms + porto.
Beställ boken genom att mejla info@avki.se med antal böcker du vill beställa, ditt namn, adress, postadress och telefonnummer. Beräknad leverans är 4-7 dagar med Postnord. Faktura skickas samtidigt som boken levereras. 20 dagars betalning. Dröjmålsränta enligt räntelagen.

Linjal

Fler aktiviteter